начало декинг галерия контакти
 

Новини

01 Май 2010
Най - новият продукт, подходящ както за екстериорни решения така и за интериорни е Decking Tiles или плочки от дърво (бангерай), Decking Tiles са плочки с пластмасова подложка и хванат с винтове Декинг. Това е напълно готов продукт с лесно захващане, което дава възможност.....
Снимка 001 Снимка 002 Снимка 003
Размер на плочките 15/300x300/27mm.
прочетете повече
 
01 Май 2010

А К Ц И Я

Промоционални цени на налични количества декинг

Само сега - 5%

Промоцията важи за количества над 50 квадрата

прочетете повече
 
Обадете се сега!
 

Decking Tiles - Бангерай Декинг плочки

Най - новият продукт, подходящ както за екстериорни решения така и за интериорни е Decking Tiles или плочки от дърво (бангерай), Decking Tiles са плочки с пластмасова подложка и хванат с винтове Декинг.

Бангерай Декинг плочки - decking tiles може да се използва като вътрешна настилка на мокри помещения - бани, около вана, джакузи, душ кабина, удачно е също така и за тераси зимни градини и други.

 

Само сега супер добра оферта - 6лв./бр.

 

Над 50 квадрата - 5,50лв./бр.

 

Монтаж Омасляване Потдръжка

Декинг плочките са напълно готов продукт с лесно захващане, което дава възможност за бърз и елементарен монтаж и демонтаж в случай, че е необходимо почистване или площите са сезонно използвани.

За да се поддържа и съхранява богатия естествен цвят на Декинг плочките - Decking Tiles те трябва да се омаслят - използвайте пигментирано, проникващо маслено покритие със защитно действие срещу ултравиолетовите лъчи - Teak oil.

 
назад
 
Паркети ЕООД - Работилница Деянов © 2009 - 2010